6 Kasım 2019 Çarşamba

Tirajlı Motorlu Perde Rayının Genel Özellikleri Nelerdir


Tam otomatik yapıya sahip çeşitli perdelerin çok daha rahat ve güvenli bir şekilde açılıp kapanmasını sağlayan tirajlı motorlu perde rayı ürünleri hem perde satan mağazalarda hem de online platformlarda satışa çıkıyor.
  Test edilip onaylandıktan sonra piyasaya sürülen ve sertifikalı olan bu raylı sistemlerin hem ithal hem de yerli olan modelleri telefon ve internet üzerinden de sipariş edilebilir. Özel ölçülerle de sipariş edilebilen bu raylar taksitli ödeme imkanlarından faydalanan müşteriler tarafından satın alınabilir. Türkiye'nin her şehrine ücretsiz kargo avantajı ile gönderilen tirajlı motorlu perde rayı hem kullanım özellikleri hem de kolay montaj seçenekleriyle tercih sebebidir.
  Tirajlı Motor Raylarının Çalışma Prensibi
  Sessiz çalışma prensibiyle diğer raylı sistemlerden ayrılan tirajlı perde rayları uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen, esnek ve tam otomatik bir yapıya sahiptir. Kullanım talimatları müşterilere raylar ile birlikte gönderiliyor. Bu sayede rayların hem montajı hem de kullanımı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler söz konusu talimatlardan istedikleri ölçüde yararlanabilirler.
  Perde Raylarında Renk Seçenekleri
  Bu raylar estetik değil işlevsel amaçlarla üretilip kullanıldığı için fazla renk alternatifi bulunmamaktadır. Standart olan renkler kendi içerisinde siyah, gri ve beyaz olmak üzere üçe ayrılmaktadır.
  Motorlu Perde Raylarında Açılış Yönleri
  Açılış yönleri bakımından perde rayları ikiye ayrılmaktadır. İlk seçenek tek yönlü iken ikinci seçenekte çift ayrımlı açılış söz konusudur.
  Motorlu ve Tirajlı Perde Raylarının Kullanım Amacı
  Mevcut raylı sistemler güneş ışığından tam randımanlı faydalanmak isteyen ev ve ofis sahiplerinin bu alandaki taleplerini yerine getirmektedir. Tamamen kullanışlı bir sistem olan tirajlı motorlu perde rayı gün ışığından mümkün mertebe fazla faydalanılmasını sağlayarak enerji tasarrufu yapılmasını da sağlamaktadır.
  Tirajlı Perde Raylarının Kullanım Özellikleri ve Avantajları
  1- Akıllı ev sistemleriyle mutlak uyum: Son beş yıl içerisinde ailelerin bir numaralı tercihi olan akıllı ev sistemleri birçok alanda pratik bir yaşam biçimi sunmaya devam ediyor. Söz konusu perde rayları akıllı sistemlere rahatlıkla entegre edilerek bir arada kullanılabilir. Bu sayede hem zaman hem de enerji açısından tasarruf sağlayan aileler aynı zamanda ürünlerin kendilerine sunduğu konforun da tadını çıkarabilirler.
  2- Güvenli kullanım modeli: Mühendisler tarafından özel olarak geliştirilen raylı sistemler tamamıyla güvenli kullanımlar için ideal standartlara sahip. Aşırı yük riskine karşı otomatik olarak devreye giren güvenlik birimi yeni eklenen bir özellik olarak son çıkan tüm raylarda mevcuttur.
  3- Panjurları kontrol imkanı: Özellikle çoklu panjurlara sahip ev ve ofislerde kontrolleri gerçekleştirmek her zaman çok kolay olmuyor. Ancak akıllı ray sistemleri ile birlikte çoklu kontroller tıpkı güvenlik seçeneklerinde olduğu gibi otomatik olarak yapılmaktadır.
  4- Vida kalitesi: Tüm malzemeleri neme dayanıklı olan raylarda kullanılan vidalar da son derece sağlam bir yapıya sahiptir. Tüm parçaları ile birlikte vidalar alüminyum malzemesinden imal ediliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder