26 Kasım 2019 Salı

Akustik Perde Sistemleri Ve Çeşitleri Hangileri

Sesi emme özelliği bulunan ve bu nedenle ses perdesi adıyla da bilinen akustik perde sistemleri birçok farklı kamusal alanda ve ofislerde sıklıkla tercih edilen modellerdir. Üst düzey kumaş kalitesinin yanı sıra teknoloji desteği de üretilen bu özel perdeler taksitli ödeme imkanlarından yararlanan alıcılar tarafından online platformlarda satın alınabilir. Her yapıya uygun özel ölçüleri sayesinde kullanım alanları da oldukça yaygındır. Birçok farklı çeşidi bulunan akustik perde sistemleri 5 yıllık uzun garanti süreleri nedeniyle de tercih edilmektedir.
 Akustik Perde Sistemlerinde İlk Seçenek: Güneş Kırıcı Perdeler
 Esnek bir yapıya sahip olan güneş kırıcı perdeler ilgili kategorilere tıklanarak alınabilecek ilk akustik perde sistemleri arasında yer alıyor. Delikli yapısı sayesinde güneş ışınlarının söz konusu mekana girmesini engellemektedir. Kompozit bir dokuya sahip olan bu özel perdeler silikon kaplama desteği ile birlikte imal ediliyor.
 Bu ürünlerin en büyük özelliği ise yanmazlık belgesine sahip olmasıdır. Bu sayede estetik ve işlevsel özelliklerin yanı sıra güvenli kullanımlar için de ideal standartlara sahiptir. Güneşin zararlı kabul edilen ultraviyole ışınlarını içeri geçirmeyen özel yapısı sayesinde evlerde, ofislerde ve kullanıma uygun diğer mekanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Kolay temizlenme özelliği sayesinde kadınların da bir numaralı tercihi olan bu perdeler yüzde otuza varan indirim oranlarıyla satışa çıkarılıyor.
 Ses Emme Özelliğine Sahip Akustik Perdeler
 Başta tiyatro sahneleri olmak üzere kalabalığa hizmet veren alanlarda sıklıkla tercih edilen ses emici akustik perde sistemleri aynı zamanda panel ve konferans düzenlenen özel salonlarda da kullanım hacmine sahiptir. Konser sahnelerinde de sıklıkla tercih edilen bu sistemler, özel ölçüler alınarak da üretilebiliyor. Bunun dışında showroomlar ve televizyon stüdyolarında da tercih edilen perdeler, ses emme özellikleri sayesinde tam anlamıyla bir kullanım konforu vaat etmektedir.
 Ses Emici Akustik Perdelerde Mevcut Seçenekler
 1- Gürültü Önleyici Perdeler: 3 ve 4 katmanlı olarak üretilen gürültü önleyici perdeler özellikle cadde üzerindeki binalarda ve evlerde kullanılmaktadır. Araba seslerini en aza indirgeyen bu özel perde sistemleri çok daha sessiz ve huzurlu çalışma ortamları için ideal kabul edildiğinden ofislerde de sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır. Ana renkleri beyaz ve krem gibi açık tonlarda olsa da sipariş verirken diğer renk alternatiflerine de göz atılabilir.
 2- Kadife Kumaşlı Özel Perdeler: Toplamda yedi katmana kadar uzanan derinlikli yapısı ile benzerlerinden ayrılan kadife kumaşlı perdeler bir diğer seçenek olarak düşünülebilir. Daha hesaplı olan modeller ise beş katmanlı olup mağazalardan ve online satış noktalarından temin edilebilir. Bu ürünler duvarı bulunmayan ofislerde ve toplantı salonlarında dahi kullanılma özelliğine sahiptir.
3- Açık Hava Perdeleri: Son seçenekler arasında açık hava perdeleri yer alıyor. Diğer sistemlerin aksine bu sistemler iç mekanda değil dış mekanlarda da kullanılabilir. Balkonlarda ve teraslarda da değerlendirilebilen açık hava perdelerinde de renk alternatifleri bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder