6 Kasım 2019 Çarşamba

Bilincaltı Temizliği Müziği


Bilinç altı, insanların günlük yaşantıda depoladığı gerekli, gereksiz bilgilerdir. Sosyal hayatta veya iş hayatında bizi en çok etkileyen olaylar, bilinçaltına yerleşmektedir. Bilinç altına yerleşen kötü anılar, ömür boyu bizi rahatsız eder. Gebze bilincaltı temizliği müziği ve darıca bilincaltı temizliği müziği bu kategorideki yöntemlerden biridir.
  İsten dışı yüklenen ve bizi her zaman için rahatsız eden anılar, bilinç altına yerleşiyor. Dünya medyası, bilinçaltını kontrol ederek dünyayı yönetiyor. Medya, algı oluşturarak bilinçaltı oluşturuyor. Farkında olmadan bilinçaltına yerleşen terimler ve olaylar, akıl sağlığımızı tehdit ediyor. Çayırova bilincaltı temizliği müziği, bu rahatsız edici oluğu ortadan kaldırıyor.
  Hayatımızı olumsuz etkileyen hurafeler, yanlış inançlar, rahatsız edici fikirler, bizim için her zaman engel teşkil eder. Bizi rahatsız eden bilinçaltı etkiden kurtulmanın en kolay yolu, bilinç altı terapisidir. İzmit bilincaltı temizliği müziği, ruhu sakinleştiren bir yöntemdir.
  Psikolojik tedavi yöntemlerinde, hastanın geçmişi incelenir. Hasta, en çok etkilendiği olayları anlatır. Psikiyatri, bu olayları analiz eder ve hastanın manevi dünyasını alt üst eden olayı bulur. Bu olay üzerinden hastaya telkinde bulunur ve özel bir terapi uygular. Bu terapi, rahatsız edici olayların etkisini minimuma düşürür. Tuzla bilincaltı temizliği müziği, maksimum rahatlama sağlıyor.
  Bilinç Altı Kontrol Edilebilir mi?
  Bilinçaltına yerleşen köpek korkusu, bu tedavi yöntemiyle tamamen ortadan kaldırılabilir. Geçmişte meydana gelen ve köpek korkusuna neden olan olay ömür boyu etkiler. Kişi, köpeklerle karşılaştığı zaman aynı korkuyu her zaman hissedecektir. Bu duygunun kontrol edilebilmesi için, köpek korkusunun ortadan kaldırılması gerekir. Bilinçaltı terapisinin asıl amacı budur. Kötü duygu ve düşüncelerden sıyrılmak ve rahatsız edici bilinç altı fikirlerden kurtulmaktır.
  Bu terapide amaç, kötü anıların tamamen ortadan kaldırılması değildir. Asıl amaç rahatsız eden duygu ve düşüncelerin meydana getirdiği zararı ortadan kaldırmaktır. Hastayı sürekli meşgul eden ve takıntıya neden olan düşünceler etkisiz hale getirilmektedir. Hayatı derinden etkileyen duygu ve düşünceler unutulmaz. Hayatı olumsuz etkileyen bu düşüncelerin etkisi minimuma düşürülebilir.
  Müzik Terapisi
  Bu terapinin temeli Osmanlılara dayanmaktadır. Psikolojik tedavide Osmanlı musikiyi kullanmıştır. Hastaya, rahatlatıcı musiki nameleri dinletilmekteydi. En güzel müzik terapisi, insan sesi ile yapılan müzik terapileridir. Sesi güzel insanlar, değişik duygu ve düşüncelere sürüklemektedir. Buna örnek olarak bebekleri gösterebiliriz. Annesinin güzel nağmelerini dinleyen bebekler ağlamayı bırakıyor. Ardından mışıl mışıl uyuyor.
  Hipnoz
  İnsanları etkilemek ve bu etkinin ardından yönlendirmek, hipnoz terapisinin en önemli özelliğidir. Hipnotize konusunda uzmanlar, hastanın düşüncelerini kontrol ettikten sonra yönlendirmektedir. Kötü düşüncelerden tamamen sıyrılmak için hipnoz yöntemi tercih edilmektedir.
  EFT ( Emotional Freedom) Tekniği
  Bu teknik, bilinç altı tedavi yöntemlerindendir. Akapunktur noktalarına parmaklarla basınç uygulanarak gerçekleştirilir. Kan dolaşımını kontrol eden ve hastanın rahatlamasını sağlayan bu yöntem, bilinç altı tedavi yöntemleri içerisinde yer almaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder