12 Kasım 2019 Salı

Projeksiyon Perdelerinin Kullanım Alanları Ve Çeşitleri Nelerdir


Hd kalitesinde yayın yapan, evlerde, ofislerde ve daha birçok mekanda kullanılabilen projeksiyon perdesi aynı zamanda sinema perdesi adıyla da biliniyor. Sinema keyfini evlere taşıyan bu üst düzey ürünler aynı zamanda sunum yaparken de sıklıkla tercih edilmektedir. Motorlu yapıları ve uzaktan kumandalı sistemleri ile konforlu kullanımlar için ideal kabul edilen projeksiyon perdesi ürünleri kendi içerisinde çeşitli seçeneklere de ayrılmaktadır.
  Projeksiyon Perdelerinde Montaj ve Satın Alma Seçenekleri
  Online platformlardan da sipariş edilebilen özel üretim perdeler toplamda üç iş günü içerisinde Türkiye'nin her şehrine hızlı teslimat parolasıyla gönderiliyor. Ambalaj içeriğinde garanti belgesi, kullanım ve montaj talimatı ile uzaktan kumanda da yer almaktadır. Montaj son derece pratik olduğu için kurulumlar profesyonel destek almadan da gerçekleştirilebilir.
  Online satış noktalarındaki projeksiyon perdelerinde dönem dönem indirime de gidiliyor. Bu indirimler hem yerel hem de ithal perdeler için geçerli olup yüzde on ile otuz arasında değişen oranlara sahiptir.
  Sabit Çerçeveli Projeksiyon Perdeleri ve Ürün Özellikleri
  1- Siyah çerçeve: Siyah çerçeveli bir yapıya sahip olan bu perdeler son derece dekoratif bulunmaktadır. Evlerin başta salonları olmak üzere her odaya pratik bir şekilde kurularak kullanılabilir.
  2- Dış çerçevede kadife kaplama: Dış çerçevesinde kullanılan kadife kaplamalar bu perdeleri çok daha konforlu ve güvenli kılmaktadır. Çevre şartlarına karşı ekstra dirençlidir.
  3- Özel perde kumaşı: Kontrast gri kumaşları ile birlikte sabit çerçeveli projeksiyon perdesi modelleri hd kalitesi sunmaktadır.
  4- En uygun fiyatlar: Mevcut sinema perdeleri arasında en uygun fiyatlara sahip olan modeller bunlar olduğu için büyük oranda tercih edilmektedir.
  Gerdirmeli Projeksiyon Perdesi Modelleri
  Tensioned adıyla da bilinen gerdirmeli projeksiyon perdeleri bir diğer seçeneği oluşturmaktadır. Kullanıcılar kendi isteklerine göre bu perdeleri özelleştirerek çok daha konforlu kullanımlara imza atabilir. Motorlu bir yapıya sahip olan bu ürünlerde toplam garanti süresi 3 yıldan başlıyor. Uzaktan kumandası ile menü yönetimi pratik bir şekilde yapılabilir. Hem duvara hem de tavana rahatlıkla montajı yapılan gerdirmeli sinema perdeleri Pvc kaplı yumuşak kumaşları ile de fark yaratıyor.
  Kullanım alanları oldukça çeşitlilik göstermektedir. Sadece evlerde ve ofislerde değil, okullarda, toplantı salonlarında, panel ve konferans alanlarında da yüksek görüntüsü ile birlikte tercih edilmektedir. Motoru sessiz çalışma prensibine sahip olduğu için de tercih sebebi olarak görülen, üst düzey performans içeren cihazlardır.
  Fast- Fold Projeksiyon Perdeleri
  Tripod ayaklı olan bu perdeler alıcıların son yıllarda büyük ilgi gösterdiği cihazlardır. Üç ayaklı yapısı sayesinde bir yerden başka bir yere taşınmaları son derece pratik ölçeklerde gerçekleştirilebilir. Hafif yapısı taşımayı kolaylaştırırken ürün içeriğinde taşıma çantası da mevcuttur. Arka yüzeyi siyah karartmalı olan fast fold projeksiyon perdeleri ışık kırılmalarının yarattığı olumsuz etkileri en aza indirgeyen özel kumaşlar ile birlikte satışa çıkarılıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder