26 Kasım 2019 Salı

Bioenerji Mantığı

Bioenerji, vücudumuzun içinde doğal olarak akan ve sağlıklı bir sağlıkla sonuçlanan yaşam enerjisidir, ancak akış bozulduğunda rahatsızlık hissedebilir veya hastalanabiliriz. Gebze bioenerji tamamlayıcı, tıbbi olmayan bir terapidir ve kesinlikle güvenlidir. Bioenerji vücudun her seviyede kendini iyileştirmesine yardımcı olan bağışıklık sistemini tamamen şarj eder. Bu enerji ile vücuttaki titreşim yükselir, daha sağlıklı hissedersiniz, daha mutlu olursunuz ve hayatınız daha olumlu olur.
  Bioenerji Tedavisi Nedir?
  Bazı kaynaklara göre biyoenerji terapisi, eski Doğu'ya dayanan, vücudun enerji sistemine giren basit bir tedavi yöntemidir. Vücut, enerjinin dengelenmesi koşuluyla tam sağlığa dönüş sürecine başlayacaktır. Darıca bioenerji tedavi yöntemiyle sağlıklı bir vücuda kavuşmak mümkün. Üstelik cerrahi olmayan bu müdahale ile sadece fiziksel olarak değil, ruhsal olarak da doygunluk sağlayacaksınız. Bioenerji, aşağıdakileri de içeren çok çeşitli rahatsızlıkları başarılı bir şekilde tedavi etmek için kullanılabilir: Astım ve diğer solunum sorunları, sırt, omuz ve boyun ağrısı, barsak sorunları, kanserler, kardiyak sorunları, depresyon, sindirim sistemi sorunları, epilepsi, baş ağrısı, migren, çocuklarda huzursuzluk, reflü, konuşma güçlüğü, stres, gerginlik, kaygı ve daha fazla rahatsızlık üzerine etkilidir.
  Bioenerjinin Hasta Üzerindeki Etkisi
  Bazı hastalar Çayırova bioenerji tedavi seanslarında karıncalanma hissi, sıcaklık, serinlik, kahkaha veya çekicilik hissi yaşayabilir, bazıları ilk seansta hiçbir şey düşmeyebilir. Tedavi çok rahatlatıcı bir deneyimdir. Daha hassas olanlar, vücutlarından ve odadan akan enerjiyi hissedeceklerdir. Bazı hastalar uyuya kalabilir. Herkes benzersiziz, bireysel olarak tepki verecektir. İzmit bioenerji tedavisi;
 bağışıklık sistemini güçlendirir, zihni temizler ve odaklanmayı artırır, olumsuz duyguları giderir, acıyı giderir, uykusuzluğa karşı etkilidir, sindirim sistemini düzenler, stresi azaltır ve vücudun enerji akışını geri kazanmasını sağlar.
  Bioenerjinin Tarihi ve Artıları
  Biyoenerji tedavisi insan ırkı kadar eskidir. Atalarımız ellerimizden gelen iyileştirici gücün farkındaydılar. Her medeniyet bu gücü kendi bilgi ve gelenekleri içinde araştırmış ve iyileştirmiştir. Her insanın iyileştirici bir gücü vardır. Batı tıbbının gölgesinde geçirilen uzun bir süreden sonra son birkaç on yıl boyunca biyoenerji iyileşmesi geri döndü ve bilimsel olarak kabul edildi. Alternatif tıp olarak kabul edilen bioenerji, bireyin yaratıcı enerjisinin doğal akışını engelleyerek, yaşamın bize getirdiği acı verici ve tatsız deneyimlerin bastırılmasını sağlar.
  Bioenerjinin Kullanım Amacı
  Biyoenerji iyileştirme, bastırılmış duygular, acı, bilişsel kavramlar ve bilinçaltımızda uzun zamandır bastırdığımız korkuların farkına vardığımız bir süreçtir. Bunların fiziksel ve zihinsel sağlığımız üzerinde ve bunların varlığımızın birliğine yeniden entegrasyonunda güçlü bir etkisi var. Tuzla bioenerji iyileşmesi, sorunların hem sonuçlarını hem de altta yatan nedenlerini etkiler ve gerçek doğamızın daha iyi anlaşılmasına yol açar. Bu, kendimizi ve etrafımızdaki dünyayı kabul etmenin yanı sıra affetme sürecini de içerir. Sonuç, çok sayıda sağlık sorununun rahatlatılması ve ortadan kaldırılması ve tüm alışkanlıklarımızı, diğer insanlarla ilişkilerimizi ve değiştiremediğimiz davranış kalıplarını doğrudan etkileyen içsel değişikliklerin başlamasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder