12 Kasım 2019 Salı

Bioenerji İle Tedavi


Bioenerji, pozitif yönde şifa enerjisidir. Anlam olarak, Bioenerji; evrensel yaşam enerjisini içinde barındırır. İnsanlarda, hayvanlarda ve canlı cansız bütün her şeyde mevcuttur. Evrenden aldığımız ve de içselleştirdiğimiz bu pozitif enerjiye, Bioenerji diyoruz. Enerji çakralarının doğru kullanılması metoduyla, şifa verilecek kişinin enerji merkezlerine aktarım sağlanarak uygulanan bir tekniktir.
  Bioenerji Tedavileri
  Bioenerji, tedavilerde yararlanılan bir yöntemdir. Hastalıklar; kişinin yedikleri, içtikleri, düşündükleri, bulunduğu ortam, yaşadıkları, kişisel geçmişi gibi öğelerle ilgilidir. Bunların hepsi, bu süreçte birer etkendir. Bioenerji, vücuda “iyileş” komutu vermektedir. Kişide bulunan enerji eksikliklerini tamamlamak ve de vücudu iyileşme yoluna çevirmek için kullanılır.
  İzmit Bioenerji ile tedavi seçeneklerinin olduğu bir ilimizdir. Gebze Bioenerji ile tedavi merkezi, Kocaeli'nin en büyük Bioenerji tedavi merkezidir.
  Bioenerji Tedavisi Nasıl Fayda Vermeye Başlar?
  Bioenerji tedavisinde, öncelikle vücudun çakraları açılır. Çakralar dengelenir ve temizlenir. Bu süreçte, böylece ilk düğmeye basılmış olunur. Genellikle enerjide tıkanıklıklar, kısa zaman içerisinde; hastalık olarak adlandırılan sonuçlarla karşımıza çıkar. Bu durumda ise, şifa enerjisi de adı verilen teknikler devreye girer ve de kişide iyileşme gözlemlenir.
  Bioenerji tedavileri ile ağrılar varsa yok olur. Gün geçtikçe, kişi; enerjik olarak daha güçlü ve de daha dinç günler yaşamaya devam eder. Sindirim sistemi daha iyi çalışır, görme ve duyma fonksiyonları iyileşir, uyku düzene girer. Bu süreçler, en sonunda; hastalıklarda iyileşme ile son bulur.
  Çakralar, vücudumuzdaki yaşam gücüdür. Hayat enerjisi merkezleri de denilebilir. Çakraları, küçük bir enerji girdaplarına ya da dönen çarklara benzetmek mümkündür. Sağlıklı bir çakrayı, açılmış bir güle benzetmek yanlış olmaz. Her bir çakranın sorumlu olduğu organlar, duygular ile dış dünyaya ait fonksiyonları bulunmaktadır. Çakraları, dengeli olan bir kişide; tüm çakra hatları; olması gerektiği gibi çalışır. Çakraları dengesiz kişilerde ise; hatların kimisi işlevsiz, kimisi ise çoğu zaman kapalıdır.
  Bioenerji Tedavisi En Çok Hangi Hastalıklara İyi Gelmektedir?
  Bioenerjinin, ağrılara çok iyi geldiğini söylemek mümkündür. Darıca Bioenerji ile tedavi merkezi, İzmit'te hizmet verilen önemli merkezlerdendir. Çalışmalarda, kişinin hastalıkları ve yaşantısına dair ne kadar çok şey bilinirse, o kadar nitelikli çalışmalar yapılabilir. Yani, kısacası Bioenerji; aynı zamanda kişiye özel bir tedavidir. Günümüzde Kocaeli ili içerisinde, Çayırova Bioenerji ile tedavi ve Tuzla Bioenerji ile tedavi merkezleri de açılmıştır. Bioenerji tedavileri, genellikle;
- Her türlü ağrı çeşidini çok kısa bir sürede hafifletmektedir.
 - Fibromiyalji denilen sorunlarda, uyku bozukluğu ve kaslarda yaygın ağrı, hassasiyet durumlarında etkilidir. Aşırı yorgunluk sorunlarına iyi gelir. Halsizlik ve sabah tutukluğuyla kendini belli eden kronik yumuşak doku romatizmal ağrı sorunlarında oldukça etkilidir.
 - Bel fıtığı, boyun fıtığı ve kasık fıtıklarında iyileşme sağlar.
 - Kas, kemik ve de damar sistemleri üzerinde etkin bir tedavidir.
 - Şeker hastalığında, Bioenerji tedavilerinin; şekeri oldukça aşağı seviyelere düşürdüğü gözlemlenmiştir.
 - Bioenerji yöntemleri, Behçet hastalığındaki bacak şişmeleri ve damar tıkanıklıklarına da iyi gelmektedir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder