26 Kasım 2019 Salı

Otel Perde Sistemlerinin Özellikleri Ve Kullanım Avantajları Nelerdir


Başta stor perdeler olmak üzere birçok farklı modeli bünyesinde barındıran otel perde sistemleri online platformlarda ve mağazalarda satışa çıkarılmaktadır. Son derece dayanıklı olan bu sistemler aynı zamanda estetik ve dekoratif olmaları nedeniyle tercih sebebidir. Başta oteller olmak üzere konaklama hizmeti sunan birçok kamusal binada aktif olarak kullanılmaktadır.
  Otel perde sistemleri kendi içerisinde yarı otomatik ve tam otomatik olarak çeşitli seçeneklere de ayrılıyor.
  Otel Perde Sistemlerinin Kullanım Avantajları
  1- Konforlu ve rahat kullanım: Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen otel perde sistemleri kullanıcıların çok büyük bir rahatlık ve konfor vaat ediyor. Kumandanın kullanımı da son derece pratik olup kullanım kılavuzunda yer alan bilgilerle rahatlıkla kontrol edilebilir. Özellikle stor perde sistemleri otellerde en çok tercih edilen bir diğer modeldir. Bu modeller de uzaktan kumanda ile kontrol edilerek açma - yarı açma- kapama gibi fonksiyonlara sahiptir.
  2- Renk seçeneklerine ve alternatiflerine ev sahipliği yapması: Ondan fazla renk seçeneğine sahip olan otel perde sistemleri farklı renk alternatiflerine ev sahipliği yapıyor. Önceleri beyaz ve krem gibi açık ve tek tip renklerde üretilen otel perde sistemleri artık mavi, lila, yeşil, mavi ve sarı gibi açık renklere de ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda otel odalarının dekorasyonuna uygun olarak siyah, lacivert ve koyu kahve gibi renk seçenekleri de mevcuttur.
  3- Kolay temizlenme imkanı: Modern bir yapıya sahip olan perdeler aynı zamanda işlevsel özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Çamaşır makinesine gerek kalmadan, dakikalar içerisinde temizliği pratik ölçeklerde yapılabilir. Bir bez ve temizleyici ile birlikte perdelerin temizliği otel odalarında ve diğer konaklama merkezlerinde rahatlıkla yapılabilir.
  4- Her bütçeye uygun: Sunduğu kullanım avantajları ve konforunun yanı sıra bu sistemler her bütçeye uygun olarak yeniden yapılandırılmıştır. Özellikle otel ve pansiyonları için toplu alımlar gerçekleştiren işletme sahiplerine yüzde yirmi ile kırk arasında değişen büyük indirimler de sunuluyor.
  Otel Perde Sistemlerinde Modeller ve Teknik Özellikleri
  1- Stor Perdeler: Yarı ve tam otomatik olmak üzere iki ayrı seçeneği bulunan stor perdeler gündüzleri tül, geceler ise perde olarak kullanılabiliyor. Güneş ışığından tam randımanlı olarak faydalanılmasını olanaklı hale getiren bu perdeler enerji tasarrufu yapılması bakımından da avantajlıdır. Akıllı ev teknolojilerinin birer uzantısı olan bu perdeler otel gibi işletmelerde tek bir kontrol paneli üzerinden de kontrol edilmektedir.
  2- Zebra Perdeler: Adını yüzeyinde taşıdığı desenlerden alan zebra perdeler bir başka seçeneği oluşturmaktadır. Bu ürünlerin en büyük özelliği stor perdelere oranla çok daha uygun fiyatlara sahip olmasıdır. Aynı zamanda desen seçenekleri olarak alıcılara farklı alternatifler de sunuluyor. 3d baskısı ile hazırlanan ve son derece nitelikli bir görünüme sahip olan modelleri de otel ve pansiyon odalarında sıklıkla tercih edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder