12 Kasım 2019 Salı

Sinema Perdesinde Çeşitler Ve Özellikler Neler


Bir diğer adı projeksiyon perdesi olan sinema perdesi modelleri motorlu ve uzaktan kumandalı modelleri ile evlerde, ofislerde ve tüm kapalı mekanlarda kullanılabilir. Aynı zamanda motorsuz olan modelleri de çok daha uygun fiyatlarla alıcılarla buluşuyor. Sinema keyfini ev ortamına taşıyan bu son derece donanımlı ve teknoloji destekli perdeler 9 aya varan taksitlerle online platformlardan satın alınabiliyor. Ürünler demonte olarak gönderilse de kurulumu en az kullanımı kadar pratiktir.
  Sinema Perdeleri ve Ölçüleri
  200x200 ölçülerine sahip olan sinema perdesi modelleri en çok tercih edilen modellerin başında geliyor. Evleri için daha büyük ölçülere sahip projeksiyon perde isteyenler ise 240x200 ve 300x225 ölçülerine sahip olan ürünleri tercih edebilir. Perdelerin ölçüleri genişledikçe fiyatlarda farklılıklar olabilmektedir.
  Motorlu Sinema Perdeleri ve Üst Düzey Özellikleri
  1- Nitelikli Yansıma Yüzeyi: Hd kalitesinde olan bu sinema perdesi modelleri hem filmleri hem de diğer yayınları berrak bir görüntü kalitesiyle izleyicilere sunuyor. Yansıma esnasında meydana gelebilecek aşırı parlama gibi olumsuz etkilerden tamamen uzak olan bu ürünler her yönüyle kaliteli bulunmaktadır.
  2- Garantili Motor Güvencesi: Diğer motorlu perdelerin aksine projeksiyon perdelerinde kullanılan motorlar ''tubular'' adı verilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Kimi ürünlerde bu motorların garanti süresi 3 yılken üst düzey modellerde 5 yıla kadar varabilmektedir.
  3- Montaj Kolaylığı: Ürünler evlere teslim edildikten sonra montaj için profesyonel destek alınabilir. Ancak ürün ambalajının içeriğinde görselleri ile birlikte gönderilmiş olan montaj rehberi de yer almaktadır. Bu rehbere göz atılarak hem duvara hem de tavana rahatlıkla kurulum yapılabilir. Sabit ayarları sayesinde yerinden oynama ve dalgalanma gibi etkilere tamamen kapalıdır.
  4- Uzaktan Kumanda: Projeksiyon perdesi üzerindeki tüm kontroller RF türündeki uzaktan kumandalar ile rahatlıkla yapılabilir. Bu kumandalar pilli olup uzun ömürlü kullanımlar için uygundur.
  Tripotlu Sinema Perdeleri ve Kullanım Avantajları
  Üç ayaklı tripot mekanizması ile desteklenmiş olan projeksiyon perdeleri bir diğer seçeneği oluşturuyor. Her bir malzemesi yüksek kaliteli ve garantili olan bu perdelerin bir yerden bir yere taşınması da son derece kolaydır. Bu sayede misafirliklerde ve yolculuklarda özel kutusu ile birlikte rahatlıkla taşınabilir. Tripotlu sinema perdeleri diğer projeksiyon perdelerine oranla çok daha uygun fiyatlara sahip olduğu için sıklıkla tercih ediliyor. Garanti süreleri 3 ile 5 yıl arasında değişen bu perdeler, okulda ders anlatımlarında ve ofiste sunum yaparken kullanılmak için ideal standartlara sahiptir.
  İthal Projeksiyon Perdeleri
  Son seçenekler arasında ise ithal edilmiş sinema perdeleri yer alıyor. Alıcıları bütçesine göre kumandalı ve kumandasız olarak ikiye ayrılan seçenekleri tamamen cep dostu olarak nitelendirilmektedir. Son yıllarda storlu olan modelleri de hem Türkiye'de hem de yurt dışında artan bir rağbet oranı ile tercih ve talep ediliyor. Evler ve ofisler dışında toplantı salonlarında ve fuarlarda da ithal projeksiyon perdeler kullanılmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder