5 Kasım 2019 Salı

Tavan Zip Perde Avantajları Ve Özellikleri Neler


Sadece dış mekanlarda kullanılabilen tavan zip perde modelleri aynı zamanda fermuarlı perde adıyla da lanse edilmekte ve bu isimle satışa çıkarılmaktadır. Genelde screen türündeki kumaştan imal edilen bu perdelerin tamamı %3'lük bir açıklığa sahiptir. Yüksek teknoloji desteği ile birlikte müşteri memnuniyetini yüksek oranlarda sağlayan tavan zip perde seçenekleri farklı renk alternatiflerini de bünyesinde barındırmaktadır.
  Tavan Zip Perdelerde Alev Direnci
  Alev direnci son derece yüksek olan tavan zip perde modelleri güvenli kullanımlar için idealdir. Alev geciktirici özel kumaşı ve mekanizması sayesinde birçok farklı mekanda değerlendirilmeye devam edilmektedir.
  Zip Perdelerde Garanti Süresi
  Her üründe olduğu gibi bu aksesuarlarda da garanti süreleri kumaş kalitesine göre değişmektedir. Aynı zamanda yerli ve ithal ayrımı bulunan perdelerde de garanti süreleri farklılık arz edebilir. Yerli üretim olan tavan zip perdesi modelleri toplamda 24 aylık garanti süresine sahip. Diğer yandan ithal olan ürünlerde bu süre 3 yıla kadar uzanmaktadır.
  Tavan Zip Perdelerde Renk Seçenekleri
  Bu perdelerde diğer perdelere oranla renkler sabit ve standarttır. En çok tercih edilen renklerin başında beyaz ve gri geliyor. Bunun dışında açık ve koyu tonları bulunan kahverengi de zip perdelerde yoğunlukla tercih edilmektedir.
  Neme Dayanıklılık
  Çok katmanlı ve dayanıklı kumaşları sayesinde bu modeldeki perdeler neme son derece dayanıklıdır. Sadece dış mekanlarda kullanıldığı için yağmur ve kar yağışlarında dahi herhangi bir zarara uğramaz.
  Motor ve Kumanda Seçenekleri
  Tavan zip perdelerinin tamamı motorlu bir mekanizmaya sahiptir. Kumandası ile birlikte rahatlıkla kapatılıp açılabilir. Kumanda pil ile çalışmakta olup kullanım ömürleri çok uzundur. Özellikle kafe, restoran gibi işletmelerde zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor.
  Tavan Zip Perdelerinin Temizliği
  Diğer birçok özel üretim perdede olduğu gibi bu ürünlerin temizliği kolay ve pratiktir. Sünger ile temizlenebildiği gibi sabunlu su da bu perdelerin çok daha canlı ve parlak görünmesini olanaklı hale getiriyor.
  Tavan Zip Perdelerinin Kullanım Avantajları
  1- Güneşe karşı dirençli: Güneş, dış mekanlarda kullanılan çoğu perdenin kullanım ömrünü azaltmaktadır. Özellikle renkli perdeler ultraviyole ışınlarına maruz kaldıkça solmakta, eskisi kadar dekoratif ve estetik görünmemektedir. Ancak tamamen dış mekanlara özel olarak üretilen bu perdeler güneşe karşı son derece dayanıklı olmasıyla biliniyor.
  2- Olumsuz hava şartlarına karşı yüksek mukavemet: Bu aksesuarlar sadece güneşe değil kış mevsiminin olumsuz şartlarına karşı da ekstra dirençlidir. Yağmur, kar ve rüzgar gibi iklim şartlarında herhangi bir zarara uğramadan, ilk günkü performansıyla kullanılabilir.
  3- Su geçirmeyen kumaş: Çeşitli aşamalardan geçirilerek imal edilen kumaşlar su geçirmez bir yapıya sahiptir. En şiddetli yağışlarda bile güvenli bir şekilde tüm dış mekanlarda tercih edilmektedir.
  4- Her ölçüye uygun üretim: Dış mekanların ve yapıların tamamında kullanılabilen tavan zip perdeler istenilen ölçülerde üretilmekte ve sipariş sahiplerine ulaştırılmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder