26 Kasım 2019 Salı

Kış Bahçelerine Özel Perde Çeşitleri Neler


Kış bahçeleri son on yılda Türkiye'de yüzde yirmi oranında artış gösterdi. Bahçelerinde ayrı bir yaşam ve dinlenme alanı oluşturmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bununla birlikte bu alanları istedikleri gibi dekore etmek isteyenler kış bahçesi perdesi modelleri başta olmak üzere birçok farklı aksesuardan faydalanmaktadır. Kış bahçeleri için uygun olan perdeler yüzlerce farklı renk ve desen alternatifi ile ilgililere en uygun fiyatlarla takdim edilmektedir.
  Kış Bahçelerine Özel Desenli Perde Modelleri
  1- Çiçek Desenli Perdeler: Çiçek desenleri ile bezenmiş kış bahçesi perdesi modelleri bahçelerde yetiştirilen çiçekler ile birlikte tam bir görsel şölen oluşturmaktadır. Tercihe bağlı olarak gül, menekşe ve papatya gibi çiçeklerle örülü olan bu perdeler renkli görünümleri ile de dekoratif bir bütünlük oluşturmaktadır. İsteyenler birden fazla çiçek türünü bünyesinde barındıran perdelerin siparişlerini özel ölçülerle birlikte verebilir.
  2- Meyve Desenli Perdeler: Üzüm, kiraz ve çilek gibi meyvelerin resmedildiği perdeler de kı bahçeleri için uygun görülmekte ve son yıllarda sıklıkla tercih edilmektedir. Kaliteli ve dayanıklı kumaşlarla imal edilen bu perdeler, kış şartlarına karşı son derece dirençli olduğu için de alıcıların alışveriş listelerinde yer alıyor.
  3- Kelebek Desenli Perdeler: Kelebek desenli perdeler kış bahçelerinde sıklıkla kullanılan bir diğer perde modelidir. Stor perdeler üzerinde dijital baskı kalitesiyle satışa çıkarılan bu ürünler toplamda 3 yıllık garanti süresine sahip.
  3- Popart Desenli Perdeler: Genellikle saten kumaştan imal edilen perdelerde yaygın bir sanat akımı olan popart desenli perdeler kullanılıyor. Amerika ve İngiltere gibi ülkelerden sonra Türkiye'de de bu moda akımını yansıtan aksesuarlara ilgi günden güne artıyor. Kes - parçala tekniğine uygun olan popart motifli perdeler kış bahçelerini çok daha özgün ve sanatsal bir görünüme kavuşturmaktadır.
  Kış Bahçesi Perdeleri ve Kullanım Avantajları
  1- Kurulum Kolaylığı: Hem pencerelere hem de tavana kolaylıkla monte edilebilen kış bahçesi perdesi modelleri pratik kurulumlar açısından da elverişlidir. Dileyenler profesyonel destek alarak montaj işlemlerini tamamlayabilir.
  2- Özel Ölçülerde Üretim: Hem küçük hem de büyük bahçeler özel ölçüler alınarak buna uygun perdeler sipariş etmek mümkündür.
  3- Motorlu ve Manuel Seçenekleri: Başta stor perdeler olmak üzere kış bahçeleri için özel olarak üretilen tüm perdeler motorlu ve manuel olmak üzere ikiye ayrılıyor. Motorlu perdeler uzaktan kumanda vasıtasıyla açma - kapama - yarı aralama gibi standartları saniyeler içerisinde yerine getirmektedir. Çok daha uygun fiyatlara ev sahipliği yapan manuel perdeler ise her bütçeye uygun olarak nitelendiriliyor.

 4- Pilise ve Düet Seçenekleri: Hem pilise hem de düet perdeler kış bahçeleri için dekoratif ve zarif görünümlere ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda saten kumaşlardan imal edilen modelleri de mevcuttur.
  Kış Bahçesi Perdelerde Fiyatlar
  Kış bahçesinde kullanılabilecek perdelerin fiyatlarını kullanılan kumaşlar ve ölçüler belirlemektedir. 3 aydan başlayıp 9 aya kadar varan taksit fırsatları da müşteri memnuniyetini büyük oranda sağlıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder