22 Ekim 2019 Salı

İstanbul Bdt Eğitimi


Psikiyatrik açıdan doğru yöntemlerle danışanlara yaklaşım göstermek büyük öneme sahiptir. Tıp dünyasını bilim alanında saymakla beraber, psikoloji konusunda şu an bilimsel olarak kabul gören en önemli yöntemlerin başında, bilişsel davranışçı terapi gelmektedir. Bu konuda verilen profesyonel eğitim sayesinde, İstanbul Bdt eğitimi ile beraber kişi empati kurma, danışanla iş birliği yapma ve kişiler arası etkinlik gibi temel psikoterapist beceri kazanımı elde etmektedir.
  Böylece mesleki açıdan psikiyatri alanında görev yapan pek çok uzman, bilişsel davranışçı psikoterapi konusunda profesyonel bir hale gelmektedir. Tecrübe sahibi olan uzman kişiler eşliğinde gerçekleştirilen bu eğitim, kısa süre içerisinde bilimsel yöntemlerle tam donanımlı bir psikoterapist eğitimci mertebesinin yükselme şansı yakalanabilir.
  İstanbul Bdt Eğitiminin Farkı
  Pek çok psikolojik problem karşısında teorik ve pratik beceri kazanım imkanı sağlayan İstanbul Bdt eğitimi, mesleki açıdan bu alandaki uzmanlar için verilmektedir. Verilen eğitimin temel farkı ise bunun uygulamalı olarak ele alınmış olmasıdır. Her modülde bulunan konular bilişsel davranışçı terapi çerçevesinde belli başlı bazı etmenler ele alınarak gerçekleştirilmektedir.
 - Çeşitli rol oynama uygulamaları
 - Konu hakkında ilgili videolar (Seans kayıtları)
 - Bilişsel terapi vaka yorumlama örnekleri
 Tüm bu unsurlar eğitim süresince tamamen uygulamalı olarak ele alınmakta ve teorik ile pratik şekilde kişinin beceri kazanımı sağlanmaktadır. Gerçek danışanlar eşliğinde gerçek terapi yöntemleri üzerinden verilen uygulamalı eğitim, istanbul bdt eğitiminin temel farkını oluşturmaktadır.
  Profesyonel Eğitim ile Bilişsel Davranışçı Terapi
  Tamamen profesyonel bir anlayışla ele alınan İstanbul Bdt eğitimi sayesinde, uzmanlar kendilerine gelen danışanlara etkin yaklaşımlar gösterebilmektedir. Akılcı çözüm yöntemleriyle farklı psikolojik sorunlara karşı psikoterapi yöntemi üzerinden destek verilir. Verilen eğitim içerisinde kişiden farklı unsurlar istenir.
 - Kurs sonunda hazırlanacak raporlar
 - Araştırma projeleri
 - Bilişsel davranışçı terapi sınav başarıları
 - Uygulamaya dönük yeterlilik kazanma becerisi
 Tamamen detaylı ve titiz bir çalışma altında ele alınan bilişsel davranışçı psikoterapi eğitimi sayesinde, bu konuda profesyonel hale gelme şansı elde edilebilir. Verilen bilişsel davranışçı eğitiminin ardından BDT, yönelimli terapi süpervizyon eşliğinde uygulayabilir gelme olanağı sağlanmaktadır. Önemli olan psikiyatrik alanda görev yapan bu konuya yakın noktalardan eğitim almaktır.
  Farklı Psikolojik Sorunlara Karşı İstanbul BDT Eğitim Desteği
  Bilişsel davranışçı terapi eğitimi diğer kısaltılmış adıyla BDT, şu an dünya çapında bilimsel olarak en etkili terapi yöntemleri arasında yer almaktadır. Hatta son dönemlerde en çok tercih edilen yöntemlerin başında geldiğini söylemek mümkündür. Hastalar ile empati kurmak ve doğru yaklaşımlar sergileme konusunda kişilere etkili beceri kazanım imkanı sağlanmaktadır.
  İstanbul bdt eğitimiyle psikolojik açıdan pek çok soruna karşı ideal çözüm yöntemleri üzerinden danışanlara yaklaşım gösterilebilmektedir. Her geçen yıl daha da fazla gelişim gösteren psikoterapi, psikoloji ve davranışı psikoloji üzerinde sürekli çığır açamaya devam ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder