22 Ekim 2019 Salı

Bartın Evden Eve Nakliyat Hizmeti


Bartın Evden Eve Nakliyat Hizmeti
Eşya taşıma sektöründe en önemli konu güvenli taşıma seçenekleridir. Pratik özellikleriyle tercih edilen asansörlü araçlarla taşıma işlemi, acemilere bırakılmamalıdır. Deneyimli ve profesyonel firmalar, eşyalarınızı son derece güvenli bir şekilde taşıyor. Firmamız, Bartın evden eve nakliyat sektöründe, istediğiniz güvenli taşıma seçeneklerini pratik bir şekilde uyguluyor.
  Bartın Evden Eve Nakliyatta Ekspertiz Hizmeti
  Müşteri hizmetlerimizi aradığınız zaman, firmamız, bu hizmet için bir eleman göndermektedir. Elemanlarımız, evinizi ve eşyanızı inceledikten sonra güvenli taşıma programı hazırlamaktadır. Eşyanın miktarına ve özelliklerine göre yük aracı, bu kategoride belirlenmektedir. Ayrıca paketleme için gerekli malzeme ve eleman da bu aşamada ortaya çıkıyor. Asansör aracı için en uygun boşluğun tespiti ve pencere tespiti, bu aşamada belirleniyor. Bartın evden eve nakliyat sektöründe çözüm üreten firmamız, sigortalama işlemini de bu ilk aşamada gerçekleştiriyor. Kırılabilir değerli eşyaların sigortalanması işlemi, taşıma işleminin sonuna kadar geçerlidir. Güvenli taşımada sigortalama seçenekleri en önemli konulardan biridir.
  Bartın Evden Eve Nakliyatta Güvenli Dolap Taşıma Seçenekleri
  Evden eve taşımacılık hizmetinde dolapların parçalara ayrılması (demontaj), profesyonel ustalarımız tarafından gerçekleşiyor. Bu işlemin en önemli avantajı dolapların zarar görmemesi ve kapalı kasa araçta yer kaplamamasıdır. Kitaplık, vitrin, elbise dolabı ve yatak odası dolabı gibi birçok dolap çeşidi, ustalarımız tarafından itina ile ayrılıyor. Bartın evden eve nakliyat Ustalarımız yeni adreste dolapları yeniden birleştiriyor. Bu birleştirme işleminde deneyimli ustalarımız çözüm üretiyor. Güncel, etkili ve pratik çözüm seçenekleriyle dolaplarınız kısa sürede kuruluyor.
  Bartın Evden Eve Nakliyatta Güvenli Paketleme
  Ev taşıma işleminin can alıcı noktalarından biri kuşkusuz paketlemedir. Paketleme işleminde köpüklü kutular, balonlu naylonlar ve benzeri ambalaj seçenekleri tercih ediliyor. Deneyimli elemanlarımız paketlemede kırılabilecek eşyalar için köpüklü kutuları tercih ediyor. Çizilebilir eşyalar için balonlu naylonlar ilk aşamada tercih ediliyor. Paketleme işleminde tercih edilen malzemeler ve işçilik seçenekleri, sizin için pratik çözüm seçeneklerini bir araya getiriyor. Paketleme işleminde tercih edilen yöntemler, eşya güvenliğiniz için son derece önemlidir.
  Bartın Evden Eve Nakliyat Hizmetinde Güvenli İstifleme
  Asansörlü araçlarımızın rayları pencerenin altına kadar uzamaktadır. Bu araçlar ray yüksekliğine göre sınıflandırılmaktadır. Raylar pencere veya balkon altına uzatıldıktan sonra kabinin hareketi test edilmektedir. Bu kategoride elektrik telleri ve ağaçlar engel teşkil etmektedir. Bu engeller bu aşamada özellikle incelenmektedir. Bu inceleme işleminin ardından ekiplerimiz ilk aşamada ağır eşyaları indirmektedir. Mobilya, halı, kanepe, derin dondurucu, buzdolabı ve çamaşır makinesi altta kalacak şekilde istiflenmektedir. Bu ağır ve dayanıklı eşyaların üzerine kırılabilir eşyaların kutuları yerleştirilmektedir. Kırılabilir eşyaların üzerine ‘kırılır’ yazısı yazılmalıdır. En üst kısma hassas eşyaların kutuları yerleştirilir. Böylece araç yeni adrese doğru yola çıkar.
  Bartın Evden Eve Nakliyat Hizmetinde Son Aşama
  Yeni eviniz yüksek katlardaysa, asansörlü araçlar tercih edilmektedir. Asansörlü araçlarla ağır mobilyalar, kanepeler ve buzdolapları kısa sürede çıkarılmaktadır. Eşyalar yeni eve indirildikten sonra, isteğe bağlı eşya yerleştirme hizmeti de verilmektedir. Bu işte bayan elemanlar eşyaları kısa sürede yerleştirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder