9 Ocak 2020 Perşembe

Termal Kamera Ölçüm Hizmeti

Tesisinizin elektrik panolarının veya diğer yangın tehlikeli cihazların termal görüntülerini düzenli olarak izlemek size zaman ve para kazandırır. Termal görüntüler görünmez ve sıcaklık ölçüm cihazları ile görselleştirilmesi zor olduğu için, en basit çözümden en ayrıntılı çözüme geçebilirsiniz.   Araştırmada, işletmelerde ve fabrikalarda elektrik temasından kaynaklanan ateş hızı çok yüksektir. Bunun nedeni, aşırı yüklenebilecek kablolarda yüksek sıcaklık olasılığının olması veya bağlantı noktalarının zayıflaması her zaman yangına yol açmasıdır.
  Termal görüntüleme teknolojisindeki yenilikler hızla devam etse de bu ürünlerin maliyeti ne yazık ki yüksektir. Bu termal kamera ölçüm hizmeti, kameraları yılda bir veya iki kez koruyucu bakım amacıyla kullanmak isteyen müşterileri önler. Şu anda SGE Mühendislik olarak, bu boşluğu doldurmak ve bu kameraların tüm sektörlerde ve işletmelerde koruyucu bakım için kullanılmasını sağlamak için raporlama hizmetleri sunuyoruz. Şirketimizde kullanılan termal görüntüleme cihazlarını kullanarak, işletmeniz için termal görüntüleme raporları oluşturma önleyici hizmetini satın alabilirsiniz.
  Termal Görüntüleme Kamerası Nedir?
  İnsan gözü yalnızca elektromanyetik spektrumda görünen ışıkları görebilir. Maddenin yaydığı ısı kızılötesi ışıktır ve insan gözünün görebileceği dalga boyuna girmez. Kendi gözlerimizle görmediğimiz bu termal enerji, kızılötesi dalga boyu aralığında yayılır. Termal görüntüleme cihazları, kızılötesi dalga boyunda malzemeler tarafından yayılan termal enerjiyi görselleştirmenizi sağlar. Kısacası, bunlar sıcaktan görüntü üretebilen cihazlardır.
  Termal Görüntüleyici
  Termal görüntüleme, bir binanın dışının, bir binanın çatısının, bir motor odasının veya bir elektrik odasının ölçümlerini içerebilir. Termal görüntüleme kamera ölçüm raporları, ölçüm sırasında kullanılan termal görüntüleme kameralarının onayladığı yazılım kullanılarak hazırlanır. DIN EN 13187'ye göre termal raporlar oluşturmanıza olanak sağlar.
  Termal Kamera Kullanmak İçin Destek Alın
  Termal görüntüleme cihazları sayesinde, insan gözüyle görülmeyen birçok problem kolaylıkla tanımlanabilir. Mevcut durumu analiz ederek ve termal kamera ölçüm hizmeti sağlayarak öngörülemeyen durumları önlemekteyiz. Böylece, tesis için gereken insan, makine ve üretim verimi düşmektedir. Makine ve elektrikli ekipmanın düzenli olarak ölçülmesi yangın riskini azaltır. Kayıplar ve kaçaklar tespit edileceğinden, yüksek enerji tüketimi engellenmekte ve enerji tasarrufu sağlanmaktadır.
  Termal görüntüleme kamera ölçümleri binaların, elektrik panellerinin, motorların yalıtımında ve kurulum sırasında sızıntıların tespitinde kullanılır. Isı odası, bina yapılarının montajı sırasındaki sorunları tanımlamak ve panellerdeki ısıtma hatlarını, sigortaları ve bağlantıları belirlemek için kullanılır. Motorlarda, olağandışı ısının tespiti verimli çalışma için çok önemlidir. Termal görüntüleme kamerasıyla ölçüm yapmak, borular, dirsekler, vanalar ve yalıtım ekipmanı ile ilgili sorunları belirlemek için hızlı ve etkili bir çözümdür.
  Isı Kamerası Ölçümleri Tasarruf Sağlar
  Son zamanlarda, bir binadaki ısı kayıpları, inşaat sektöründeki bir termal kamera kullanılarak ölçülebilir. Isı kaybının sınıflandırılması, yapıya göre iyileştirilecek veya güçlendirilecektir. Bu nedenle, sahipleri veya sahipleri için daha ekonomik olabilir. Çünkü bir termal görüntüleme kamerasından yapılan ölçümler, kullanılacak malzemenin miktarını belirlemek için kullanılabilir.
  Termal Kamera İle Yaşam Tasarrufu
  Binaları iyileştirmek veya güçlendirmek, ayrıca elektrik panolarını ve binaların topraklama değerlerini ölçmek için kullanılabilir. Bu sayede risk alınmadan alınacak ihtiyati önlemler ile can kaybı önlenecektir. Ayrıca, elektrik kaçağını önleyerek paradan tasarruf edebilirsiniz. Ancak, temas etmemesi gereken bir hastalık için karantinaya alınmış kişilerde termal kamera ölçüm hizmeti bu şekilde yapılır ve hastaya tıbbi müdahale yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder